Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/viborg-massoeren.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/viborg-massoeren.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Firmaordning

Det er i dag almindelig kendt at massage er med til at afhjælpe og forebygge diverse muskel smerter/problemer i kroppen. Massage øger livskvaliteten ved den ansatte og derved øges produktiviteten hos den enkelte ansatte/medarbejder i form af større velvære, større motivation, mindre stress og ikke mindst et lavere sygefravær.

 

Virksomhedsprofilen vil med en firma-massageordning være mere attraktiv, hvis den tilbydes nyansatte og kan være med til at fastholde og tiltrække dygtige og kvalificerede medarbejdere til netop Deres virksomhed. Resultatet er en positiv bundlinje.

 

Massagen kan hjælpe på:
Spændinger, lændesmerter, rygsmerter
skuldersmerter, musegener mm.

 

Behandlingen vil kunne foregå på virksomhedens adresse eller i min klinik. Eneste krav til omgivelserne er at massagen kan foregå i et tilpas og uforstyrret rum, hvor medarbejderen kan slappe mest muligt af. En massage vil ca. vare 30 min.

 

Få et tilbud med det samme – skriv til mig på info@viborg-massoeren.dk eller ring 50 50 78 10.

  • Lindevej 3 - 8800 Viborg C - 50 50 78 10 - info@viborg-massoeren.dk.