Massagetyper

Alle massageformer er bygget op på den klassiske Nordlys massages grundform som er en gennemprøvet holistisk metode, der sikrer, at du får en naturlig fornemmelse af velvære, vågenhed og balance

Helkropsmassage*
Her lægges der lige stor vægt på alle kropsdele, massagen giver dig en naturlig fornemmelse af velvære, vågenhed, psykisk balance, stressreducerende og frigør glæde. Du skal vælge denne form, hvis du har lyst til at styrke din kropsbevidsthed, og for at få en god helhedsoplevelse

Varighed 75-90 min. / Pris kr. 450,-

Afspændingsmassage*
Er god for alle mennesker, den er præget af lange rolige strøg. Du får tid til at slippe stress, synke ind, give slip og nyde din krop

Varighed 60-75 min. / Pris kr. 350,-

Triggerpunktmassage*
Er den mest effektive metode til naturlig behandling af vanskelige muskelsmerter, stivhed og spændinger i kroppen, samt det ubehag som er knyttet hertil, f.eks. hovedpine.

Varighed 45-60 min. / Pris kr. 350,-

Kvik-op-massage*
Er et godt valg, hvis du står overfor en opgave og skal have din energi mobiliseret. En dynamisk aktiv massage med hurtige strøg.

Varighed 30 min. / Pris kr. 225,-

Jobmassage*
Er en massageform, der i særlig grad retter sig mod et bestemt kropsområde. Massagen veksler mellem lange rolige strøg, triggerpunktbehandling og stræk.

Varighed 30 min. / Pris kr. 225,-

Ayurvedisk ansigtmassage*
Er et godt valg, hvis din ansigtsmuskulatur har brug for at slappe af, og få skønheden frem i dit ansigt.

Varighed 30-40 min. / Pris kr. 225,-

Fodmassage*
Har du trætte fødder, så skal du vælge et fodbad. Massage sessionen starter med, Fodbad med fod salt fra Læsø, efterfulgt af massage.

Varighed 40-50 min. / Pris kr. 295,-

Ønsker du en massage, der er mere individuelt tilrettelagt, er der mulighed for dette. Massagen bygges op om en grundstruktur, som kan suppleres med forskellige teknikker, greb og tryk.

*Vigtig
Der bliver udskilt en del affaldsstoffer igennem massagen. HUSK derfor at drikke godt med vand efter hver behandling, så disse udskilles fra kroppen.

Mit navn er Tommy Mogensen og jeg driver Viborg-massøren.dk.

Viborg-massøren er RAB-registreret i Foreningen Nordlys RAB og medlem af Nordlys Forum.

Viborg-massøren er i øvrigt daglig massør for Viborg FFs førstehold.

Luk menu